22 Máj, Streda
 21 °C
TOP

Uvarte si polievku Hokkaido


Viete, aká je dokonalá jesenná polievka? Tá, ktorá je plná farieb, zasýti a poriadne zahreje. Hokkaido polievka je pomenovaná podľa japonského ostrova Hokkaido, odkiaľ pochádza. Ak ste fanúšikom krémových polievok, túto budete milovať!

INGREDIENCIE:

  • cibuľa
  • tekvica Hokkaido
  • 1- 2 zemiaky
  • 4 mrkvy
  • soľ, mleté čierne korenie
  • tekvicový olej

POSTUP:

  1. Speníme si cibuľku na troške oleja. Pridáme nakrájané zemiaky a mrkvu.
  2. Umyjeme si tekvicu Hokkaido a prepolíme ju na polovicu. Vydlabeme dužinu a nakrájame najprv na mesiačiky a potom na kocky. Tekvicu nešúpeme. Ak je treba odstránime len odretý povrch. Pridáme k zemiakom a mrkve, zalejeme vodou a varíme.
  3. Keď je už zelenina mäkká, rozmixujeme ju. Ak je to potrebné, dochutíme.


Prajeme vám dobrú chuť 🙂

Odoslať komentár