Tuniakové cestoviny
Receptov na cestoviny nikdy nie je dosť. Mnohé gazdinky zvyknú zachrániť, keď im pri plánovaní obeda už dochádza fantázia. Pripraviť sa dajú na stovky spôsobov. My sme do nich pridali takzvané živé torpédo vôd – tuniaka. Pripravte si rýchle jedlo hotové za pár minút, ktoré navyše telu dodá potrebné živiny.
INGREDIENCIE:
(na 3 porcie)
- 1 konzerva tuniaka v oleji
- Olivy
- Cherry paradajky
- Bazalka
- 3 strúčiky cesnaku
- Čierne korenie
- Špagety
POSTUP:
- Na oleji z konzervy orestujeme nakrájaný cesnak, pridáme rajčiny a 2-3 minúty opekáme.
- Pridáme uvarené cestoviny, tuniaka a olivy.
- Dochutíme soľou, čiernym korením a bazalkou a ďalšie 2 minúty premiešame na panvici.